top of page

Creatieve seizoensgerechten

Aux_Petits_Oignons_2021-6_edited.jpg

van 13/04/24 t/m 28/06/24

van 29/06/24 t/m 31/08/24

november 2024

Menu Asperge et Homard

Schaaldierenmenu

Menu Chasse

Presentatie

Presentatie

             Na een opleiding en onderscheiden in de mooie huizen zoals "l'Air Du Temps", "l'Eau Vive" of "l'Essentiel", opent chef Stéphane Lefèbvre zijn restaurant "Aux Petits Oignons".

 

Voordat het de naam van een restaurant werd, is "aux petits oignons" een uitdrukking maar vooral een filosofie. Een filosofie van keuken, service en uitmuntendheid.

De keuken is eerlijk en de smaken uitgebalanceerd. Ze lenen hun rijkdom en vrijgevigheid van het landelijke en hun exotisme en finesse van de grenzen. Het is met een idee van delen en doorgeven dat de keuken van Stéphane Lefèbvre door de seizoenen heen wordt gecreëerd en opnieuw uitgevonden.

Elke kaart is geboren uit een verlangen om de smaken van onze kindertijd te sublimeren, de culinaire traditie te bestendigen en een verrassing te creëren, met het product altijd in het centrum van het bord. Als dit wordt uitvergroot door de ervaring en passie van de chef, is hij er toch de hoofdrolspeler in. Het is dan ook met de steun van een trouw keukenteam met scherpe messen dat lokale gerechten, zoals Piétrain-varkensvlees of zelfs hertenvlees uit onze Ardennen, aan u worden geserveerd.

In dezelfde geest wordt u een wereldwijnkaart aangeboden. In samenwerking met het team van de zaal biedt de chef-kok u een evoluerende selectie, bestaande uit originele buitenlandse wijnen en onontkoombare Franse appellations aan.

In de zaal is het de verantwoordelijke Virginie Charlier die het genoegen zal hebben u te verwelkomen met een glimlach, en met de aandacht van haar jonge en dynamische team.

Sinds kort kunt u in het hart van Haspengouw, en dit het hele jaar door, themamenu's ontdekken zoals de “Vegetale Wandeling”, het“Festival van schaaldieren” of de “Oogst van de jacht”. Het team zal al zijn energie inzetten om uw nieuwsgierige smaakpapillen, die verlangen naar gastronomische sensaties, in verrukking te brengen, en dit voor een prijs-plezierverhouding voor elk publiek.

 

Smaakvol ter uwer beschikking, 

"Aux Petits Oignons"team.

Lire +

michelin1star.png

1 étoile au guide Michelin

15_POINTS_Gault & Millau
Le Restaurant

Sinds 2008 verwelkomt het restaurant "Aux Petits Oignons" u graag in een warm en vriendelijk huis in mooie herfstkleuren. Het is inmiddels versierd met hout zowel langs de binnen- als  buitenkant, en geïnspireerd op het omliggende platteland alsook door de verkregen Michelin-ster in 2014.

 

het Restaurant

Reservatie

 Infos

Chaussée de Tirlemont ,260

1370 Jodoigne

Het restaurant is vanaf 12u00 tot 16u30 en vanaf 19u00 tot 24u00 open.

(laatste order 14u00 en de avond 21u00) 

We zijn  zaterdag middag, dinsdag en woensdag gesloten.

Jaarlijkse sluiting ​​2024

- Van 2 juli t/m 5 juli.

- Van 30 augustus t/m 18 october: sluiting voor werken

- Van 24 december t/m 5 januari 2025.

bottom of page