top of page
Menu Inspiration

Editie

Januari / februari

Enkele proevertjes

*

* Gelakte snoekbaars op zijn Japans / yuzu / zwarte radijs / chili

*

Quenelle van zeebaars en garnalen / champignons / Riesling jus

*

* Kalfshaasje puur met salie /olijf/gevulde uitjes

*

kaas / balsamico / gekonfijte kweepeer

*

* Witte chocolade / muscovado / passievruccht

*

5 gagnen 

75

55

3 gagnen (*) 

Wijnselectie: 

45

Wijnselectie: 

35

 menu Inspiration

t/m 19 februari
Menu éphémère

Tijdelijkmenu

Voorafje

*

Sint-jacobsschelp / kool / parmezaan / truffel

*

Kreeft / pompoen / truffel / hazelnoot / gerookte boter

*

Kwartel gevuld met foie gras / truffel / prei / polenta

*

Tonnetje pure chocolade met truffels / soesje en popcorn

*

  €

Wijnselectie       €

90

45

truffel menu

van7 januari t/m maandag 6 februari

Valentijnsmenu

van 9 februari t/m 19 februari 2023

Enkele hapjes

*

Sint-jakobsschelp / kiwi / oester / gember

*

Quenelle van baars en grijze garnalen / champignon / riesling

*

Foie gras / aubergine / miso / gerookte paling

*

Holsteinrund / zwarte truffel / prei

*

Bloedsinaasappel / jasmijn / amandel

*

Zwarte chocolade / peer / gezouten karamel

*

  €

Wijnselectie        €

90

40

BEDANKT OM ONS VOORAF TE INFORMEREN OVER UW ALLERGIEEN.

ELKE AANPASSING VAN HET MENU HEEFT EEN PRIJSVERHOGING TOT GEVOLG

De menu’s worden per tafel opgediend

À la carte

Kaart

Voorgerechten

Sint-jacobsschelp / kool / parmezaan / truffel

34

Kreeft / pompoen / truffel / hazelnoot / gerookte boter

34

Gelakte snoekbaars op zijn Japans / yuzu / zwarte radijs / chili

30

Quenelle van zeebaars en garnalen / champignons / Riesling jus

30

Hazenravioli met boekweit / foie gras / truffel / parmezaan

32

Ui / gevuld-konfijten-gegrild (vegetarisch)

28

Hoofdgerechten

Kalfshaasje puur met salie /olijf/gevulde uitjes

42

Kwartel gevuld met foie gras / truffel / prei / polenta

42

Wilde tarbot / mossel / Cotchia saffraan / wortel

44

Zalmhart gevuld met bruine krab / citroen / snijbiet

38

Kabeljauw / waterkers / petit gris de Namur / gerookt spek

40

Bietenravioli en geitenkaas (vegetarisch)

36

Desserts en  Kaas

Parmezaanse kaas / balsamico / gekonfijte kweepeer

14

Witte chocolade / muscovado / passievruccht

14

Tonnetje pure chocolade met truffels en/soesje en popcorn

14

Genepi sabayon / ijscreem geroosterde appel

14

Klassieke dame blanche (of pure chocolade zwarte dame)

14

Le menu enfant

kindermenu

Spéciale kindercocktail met enkele proevertjes

*

Keuze uit drie hoofdgerechten:

Balletjes in tomatensaus en verse frietjes

Koninginnehapje met verse frietjes

Penne met kaas en ham

*

 

Vanilleroomijs met warme chocoladesaus

 

Aardbeisorbet

30 €

bottom of page