Editie

September / October

Enkele proevertjes

*

*Gemarineerde Schotse zalm / sinaasappel / mosterd / opgelegde ui

*

Gelakte ombervis / krokante aardappel / prei / Comté / xérès

*

*Anjou duifje en Pietrain spek / champignon / peterselie / gekonfijte sjalot / Selim peper

*

Bresse blauwe kaas en lichte mascarpone / peer / ciderkaramel

*

*Abrikoos / perzik / pistache / vanille

*

5 gagnen 

70

50

3 gagnen (*) 

Wijnselectie: 

40

Wijnselectie: 

30

 menu Inspiration

 

Tijdelijkmenu

Voorafje

*

Ceviche van zeebrasem met champagne / limoen / vanille / gember / pompelmoes

*

Scholfilet gevuld met kreeft / dragon / kleine groenten

*

Rug van pollak / Colonnata bacon / waterkerscrème / gerookte paling

*

Geroosterde zeebaars in aardappelschubben / framboos / rode biet / rode wijnjus

*

Witte chocolade / yuzu / kumquat / zwarte peper

*

  €

Wijnselectie       €

85

40

Texture d'écailles de poisson

menu Écailles

van 03 september t/m 31 october 2022

BEDANKT OM ONS VOORAF TE INFORMEREN OVER UW ALLERGIEEN.

ELKE AANPASSING VAN HET MENU HEEFT EEN PRIJSVERHOGING TOT GEVOLG

De menu’s worden per tafel opgediend

 

Kaart

Voorgerechten

Gemarineerde Schotse zalm / sinaasappel / mosterd / opgelegde ui

30

Gelakte ombervis / krokante aardappel / prei / Comté / xérès

30

Ceviche van zeebrasem met champagne / limoen / vanille / gember / pompelmoes

30

Scholfilet gevuld met kreeft / dragon / kleine groenten

30

Rug van pollak / Colonnata bacon / waterkerscrème / gerookte paling

30

Pompoen en gekonfijte citroen conchiglioni / kool en witte botersaus (vegan)

24

Hoofdgerechten

Anjou duifje en Pietrain spek / champignon / peterselie / gekonfijte sjalot / Selim peper

42

Geroosterde zeebaars in aardappelschubben / framboos / rode biet / rode wijnjus

40

Duo van kalfszwezerik en kreeft / schelpdierbéarnaise / gekonfijte wortel

44

Zoutweidelam / tijm / zoete knoflook / pompoen

40

Ossenhaas / zomertruffel / foie gras / aardappelmousseline

42

Tajine van zoete aardappel met ras el hanout / amandel / druif / koriander (vegetarisch)

32

Kaas

Bresse blauwe kaas en lichte mascarpone / peer / ciderkaramel

14

Desserts

Pompoen / pecannoten / vanille / gepofte tarwe

12

Witte chocolade / yuzu / kumquat / zwarte peper

12

Lauwe appel donut / gezouten karamel / chouchous

12

Sabayon van Morello kersenlikeur / vanille-ijs / gekonfijte kers

12

 

kindermenu

Spéciale kindercocktail met enkele proevertjes

 

Keuze uit drie hoofdgerechten:

Balletjes in tomatensaus en verse frietjes

Koninginnehapje met verse frietjes

Penne met kaas en ham

Vanilleroomijs met warme chocoladesaus

Aardbeisorbet

27 €