top of page

Herfst

Editie

Menu Inspiration

Enkele proevertjes

*

* Tartelette van bloemkool en gerookte heilbot / Espelettepeper

*

Gevuld tongrolletje / butternut / hazelnoot / champignon

*

* Ibericovarken / gerookte aubergine / piquillo’s / salie

*

Warme parmezaansoufflé / gekonfijte knolselder

*

*Banaan / tonkaboon / witte chocolade

*

5 gangen 

75

55

3 gangen (*) 

Wijnselectie: 

45

Wijnselectie: 

35

 menu Inspiration

van 30/09 t/m 24/11/23
Menu éphémère

Tijdelijkmenu

Enkele hapjes vooraf

*

Ribs de bœuf Angus laqué / biscuit de foie gras / ketchup d’oignon au madère

*

Gekonfijte Piétrain-varkenswangetjes / gerookte aardappelaligot / witloof en koffie

*

Taco's van gekonfijt lam / hummus / citroen / komijn

*

Op houtskool geroosterde kalfszwezerik / bearnaise met vleesjus / gegrilde wortel

*

Geglaceerde soufflé met praliné / pruim en kardemom

*

  €

Wijnselectie       €

88

45

Origine menu

van 09 september t/m 23 oktober

BEDANKT OM ONS VOORAF TE INFORMEREN OVER UW ALLERGIEEN.

ELKE AANPASSING VAN HET MENU HEEFT EEN PRIJSVERHOGING TOT GEVOLG

De menu’s worden per tafel opgediend

À la carte

Kaart

Voorgerechten

Tartelette van bloemkool en gerookte heilbot / Espelettepeper

32

Koekje van gebakken snoekbaars / krokantje van grijze garnaal met verse kruiden

32

Gelakte Black Angus-ribbetjes / koekje van foie gras / uienketchup met madera

34

Gevuld tongrolletje / butternut / hazelnoot / champignon

34

Gekonfijte Piétrain-varkenswangetjes / gerookte aardappelaligot / witloof en koffie

30

Hoofdgerechten

Ibericovarken / gerookte aubergine / piquillo’s / salie

40

Gerookte jonge duif / cantharel / blini’s / hazelnootboter / comté

44

Stoofpotje van langoustine en sint-jakobsschelpen met fijne groentjes

46

Tajine van kreeft / raap / kikkererwten / gekonfijte citrusvruchten

46

Op houtskool geroosterde kalfszwezerik / bearnaise met vleesjus / gegrilde wortel

44

Desserts en  Kaas

Warme parmezaansoufflé / gekonfijte knolselder

14

Geglaceerde soufflé met praliné / pruim en kardemom

14

banaan / tonkaboon / witte chocolade

14

Zoete zonde van onze chef-patissier

14

Sabayon à la chartreuse verte

14

Klassieke Dame Blanche of Dame noire / op het moment geturbineerd roomijs

14

Le menu enfant

kindermenu

Spéciale kindercocktail met enkele proevertjes

*

Keuze uit drie hoofdgerechten:

Balletjes in tomatensaus en verse frietjes

Koninginnehapje met verse frietjes

Penne met kaas en ham

*

 

Vanilleroomijs met warme chocoladesaus

 

Aardbeisorbet

30 €

bottom of page