top of page

editie

Winter

Menu Inspiration

Menu Inspiration

Van 21/12/24 t/m 28/02/25

Enkele hapjes vooraf

*

* Foie gras / brioche / gerookte paling / groene appel

*

Sint-jakobsschelpen en mosselen / vingerlimoen / lavas

*

* Gevulde kwartel met kalfszwezerik / champignon / fine champagne

*

Emmental / walnoot / madeira

*

* Clementine / yuzu / Szechuanpeper / baba

*

95€

55€

5 gangen :                Wijnselectie :     

75€

40€

*3 gangen :               Wijnselectie :     

Menu_ephemere-2

Tijdelijkmenu

Enkele hapjes vooraf

*

Rode tonijn / Guillardeau-oester / komkommer / munt

*

Sint-jakobsschelpen / wintertruffel / spitskool

*

Gevulde zeetong / mossel / Cotchia-saffraan / prei

*

Kreeft en gekonfijt buikspek van Piétrainvarken / bearnaise met gember

*

Hazelnootpraliné / peer / verse kaas

*

Zwarte chocolade / passievrucht / piment

*

125€ / pp

Wijnselectie :

65 €/pp

Valentijnsmenu

Van 08/02/25 tot 22/02/25

BEDANKT OM ONS VOORAF TE INFORMEREN OVER UW ALLERGIEEN.

  • Elke aanpassing heeft een prijsverhoging tot gevolg.

  • We dienen alleen een menu per tafel.

  • Al onze gerechten zijn a la carte beschikbaar.
     

Le menu enfant

Kindermenu

Spéciale kindercocktail met enkele proevertjes

*

Keuze uit drie hoofdgerechten:

Balletjes in tomatensaus en verse frietjes

Koninginnehapje met verse frietjes

Penne met kaas en ham

*

 

Vanilleroomijs met warme chocoladesaus

 

Aardbeisorbet

30 €

bottom of page