editie
Winter
Menu Inspiration
Van 21/12/24 t/m 28/02/25
Enkele hapjes vooraf
*
* Foie gras / brioche / gerookte paling / groene appel
*
Sint-jakobsschelpen en mosselen / vingerlimoen / lavas
*
* Gevulde kwartel met kalfszwezerik / champignon / fine champagne
*
Emmental / walnoot / madeira
*
* Clementine / yuzu / Szechuanpeper / baba
*
95€
55€
5 gangen : Wijnselectie :
75€
40€
*3 gangen : Wijnselectie :
Tijdelijkmenu
Enkele hapjes vooraf
*
Rode tonijn / Guillardeau-oester / komkommer / munt
*
Sint-jakobsschelpen / wintertruffel / spitskool
*
Gevulde zeetong / mossel / Cotchia-saffraan / prei
*
Kreeft en gekonfijt buikspek van Piétrainvarken / bearnaise met gember
*
Hazelnootpraliné / peer / verse kaas
*
Zwarte chocolade / passievrucht / piment
*
125€ / pp
Wijnselectie :
65 €/pp
Valentijnsmenu
Van 08/02/25 tot 22/02/25
BEDANKT OM ONS VOORAF TE INFORMEREN OVER UW ALLERGIEEN.
-
Elke aanpassing heeft een prijsverhoging tot gevolg.
-
We dienen alleen een menu per tafel.
-
Al onze gerechten zijn a la carte beschikbaar.
Kindermenu
Spéciale kindercocktail met enkele proevertjes
*
Keuze uit drie hoofdgerechten:
Balletjes in tomatensaus en verse frietjes
Koninginnehapje met verse frietjes
Penne met kaas en ham
*
Vanilleroomijs met warme chocoladesaus
Aardbeisorbet
30 €