Restaurant Aux petits Oignons Jodoigne
Logo aux petits oignons.jpg

Creatieve seizoensgerechten

 

Presentatie

Stéphane Lefebvre en Laëtitia Haumont delen hun liefde voor gastronomie, sinds ze elkaar leerden kennen in l’Air du Temps.

 

Nadat ze beiden hun eigen weg hadden afgelegd in grote restaurants zoals : l’Eau Vive, l’Essentiel, la Frairie ..., vonden ze elkaar terug in 2008 om hun eigen restaurant te openen in Jodoigne : Aux Petits Oignons.

 

Zoals een echte kunstenaar, ontwikkelt en deelt Stephane hij er zijn passie. Hij houdt ervan om fijnproevers te verwennen met smakelijke en heerlijke gerechten. Geïnspireerd door de versheid en de kwaliteit van de lokale producten, creërt hij voortdurend ; en zijn menukaart evolueert dan ook volgens de seizoenen. Uitzonderlijke gerechten krijgen een ereplaats en worden op verschillende manieren klaargemaakt, zoals de gegrilde borst van het Piétrainvarken, dat men kan herontdekken hetzij gelakt of hetzij 24 uur gegaard.

 

Wat Laetitia betreft, leidt zij discreet de zaal en adviseert onder andere bij de keuze van wijnen.

In een elegant decor of op het terras bij mooi weer, nodigen zij u uit om van een buitengewone gastronomische reis te genieten.

 

De sfeer van het restaurant

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
 

onze  partners

Wij werken graag met verse seizoensproducten van hoge kwalteit. Hierna stellen wij u onze partners voor, sommige uit de regio, andere een beetje verder.

VOLG ONS

  • Facebook - Black Circle

Wij KoKEN OP:

donderdag middag & avond

Vrijdag middag & avond

zaterdag avond

zondag middag & avond

maandag middag & avond