KAART editie september october 2020

van 3  september tot 26 october

Menu smulpaap

Enkele proevertjes

Obsiblue garnaal / tomaat / citroengras / groene thee

Snoekbaars / kokos / groene curry / rijstnoedel / aubergine / kaffirolie

Correze kalfsvlees / salie / snijbiet / aligot / foelie

Xaintrie blauw / druif / appel

Praliné / peer / gember / melkchocolade

65 €

Wijnselectie ontdekking 35 €

Menu tendens

Enkele proevertjes

Gemarineerde kabeljauw / zeekraal / yuzu / vanille / pompelmoes / kumquat

Iberisch varkensvlees / paëlla met chorizo en gerookte peper / rode ui

Vijg / honing uit onze streek / rozemarijn / citroen

45 €

Wijnselectie ontdekking 25 €

BEDANKT OM ONS VOORAF TE INFORMEREN OVER UW ALLERGIEEN.

ELKE AANPASSING VAN HET MENU HEEFT EEN PRIJSVERHOGING TOT GEVOLG

De menu’s worden per tafel opgediend

 

kaart

voorgerechten

Obsiblue garnaal / tomaat / citroengras / groene thee

32

Lauwe langoustine / aardappelcreme en oester / bieslook / knoflook korstjes

35

Gemarineerde kabeljauw / zeekraal / yuzu / vanille / pompelmoes / kumquat

28

Snoekbaars / kokos / groene curry / rijstnoedel / aubergine / kaffirolie

28

Geperste ganzenlever met peperkoek / rodebiet / vlierbes / brioche

30

Ossenstaart Parmentier met zomertruffel / spinazie / pittig sap

30

Vegetarisch : Tian van butternut pompoen en aardappel / emulsie van beurre noisette

28

Hoofdgerechten

Duo van kalfzwezerik en kreeft / jus van schaaldieren / limoen en tomaat

42

Iberisch varkensvlees / paëlla met chorizo en gerookte peper / rode ui

38

Correze kalfsvlees / salie / snijbiet / aligot / foelie

38

Rodebaars / gekonfijte tomaat / rouille / inktvis / bouillabaisse jus

38

Zonnevis / krab / citroen / prei

40

Zeetong met Riesling / kleine groenten / Dauphine aardappel met Espelette peper

40

Vegetarisch: Parpadelle met bos paddenstoelen / geraspte oude geitenkaas

35

NAGERECHT

Xaintrie blauw / druif / appel

14

Kaasbord / brood met gedroogde vruchten

14

IJsje van pure chocolade / pecannoot / noga

10

Klassieke Dame Blanche / op het moment geturbineerd roomijs

10

Vijg / honing uit onze streek / rozemarijn / citroen

10

Ananas / basilicum / munt / witte rum

10

Praliné / peer / gember / melkchocolade

10

 

kindermenu

Spéciale kindercocktail met enkele proevertjes

 

Keuze uit drie hoofdgerechten:

Balletjes in tomatensaus en verse frietjes

Koninginnehapje met verse frietjes

Penne met kaas en ham

Vanilleroomijs met warme chocoladesaus

Aardbeisorbet

20 €

VOLG ONS

  • Facebook - Black Circle

Wij KoKEN OP:

donderdag middag & avond

Vrijdag middag & avond

zaterdag avond

zondag middag & avond

maandag middag & avond

      

Restaurant Aux Petits Oignons

Chaussée de tirlemont,260

1370 Jodoigne

010/760078

©Stéphane Lefebvre. All Rights reserved. Design by aline deheyn