Perspaté van haas en ganzelever, kweeperen en vanille

*

Hutsepot van fazanthen met lentetruffel

*

Raviool van jong everzwijnragout met boschampignons

*

 Filet van reebok, gerookte « spaghettipompoen » en bieten, vlierbes

 Met peper ingewreven wilde eend, vijgen en balsamico

*

  Crème caramel, peper, gezouten caramel, pop-corn

78 €

Om uw menu te sublimeren, biedt de chef-kok

Enkele proevertjes

Geperste roggevleugel met citroengras / groene kerrie / oester / komkommer

O Fillo Da Condesa / Espagne

Sint-Jakobsschelpen / peterselie / gnocchi / parmezaanse kaas

Domaine Rolf Binder / Australie

Kabeljauw / salie / Morteau worst / ui

Domaine Emile et Rose / France

Fourme d'Ambert / peer / brioche / zoete wijn

Rivesaltes Hors d’Age / France

Ananas / vanille / kokosnoot / passievrucht

Passo di Luna / Italie

Wijnselectie ontdekking 35€

Please reload

65€

Enkele proevertjes

Pollak / citroen / tijm / schelpdier / blanke boter

Domaine Castelforte / Soave / Italie

Filet pur van kalf / gerookte mozzarella / artisjok / gekonfijte tomaat / basilicum

Domaine Loron / Julienas / France

Donkere chocolade / noga / amandel / gember

Domaine Barreau / Gaillac / France

Wijnselectie ontdekking 25€

Please reload

45€

BEDANKT OM ONS VOORAF TE INFORMEREN OVER UW ALLERGIEEN.

ELKE AANPASSING VAN HET MENU HEEFT EEN PRIJSVERHOGING TOT GEVOLG

De menu’s worden per tafel opgediend

 

Geperste roggevleugel met citroengras / groene kerrie / oester / komkommer

26

Sint-Jakobsschelpen / peterselie / gnocchi / parmezaanse kaas

30

Pollak / citroen / tijm / schelpdier / blanke boter

28

Hutsepot van fazanthen met lentetruffel

32

Raviool van jong everzwijnragout met boschampignons

28

Blini’s met herfst truffel / gepocheerd ei / champignons (vegetarisch)

30

Please reload

Wild tarbot / girolle / aardpeer / koffie

40

Jonge duif van Anjou / aligot / gerookt spek / snijbieten

40

Duo van kalfszwezeriken en kreeft / schelpdieren béarnaise / pack choi

42

Zeeduivel couscous op oosterse wijze

38

Kabeljauw / salie / Morteau worst / ui

38

Filet pur van kalf / gerookte mozzarella / artisjok / gekonfijte tomaat / basilicum

38

Krokantje van wilde champignons en parmezaanse kaas (vegetarisch)

34

Please reload

Fourme d'Ambert / peer / brioche / zoete wijn

14

Kaasbord / brood met gedroogde vruchten

14

Ananas / vanille / kokosnoot / passievrucht

10

Klassieke Dame Blanche / op het moment geturbineerd roomijs

10

Donkere chocolade / noga / amandel / gember

10

Mandarijn / witte chocolade / zoete aardappel / kastanje

10