Feuilleté van Sint-Jacobsschelpen en gambas / witloof met tijm

*

Kalfscannelloni met ganzenlever / snijbiet / nootmuskaat / jus met zoete wijn

*

Ijzig tussengerecht met peer / cognac / gember

*

Mechelse koekoeksmedaillon gevuld met zwarte truffel / groene kool / geplette aardappelpuree met gerookt  spek

*

Mandarijnstronk / witte chocolade / lychee / groene thee

*

60€

*

 

Wij bieden u ook een selectie van koude voorgerechten voor aan (12€/5 hapjes)

Gekonfijte mousse van pepers met feta en munt

Quinoa salade met gerookte zalm en mierikswortel

Tartaar van gerookt rundvlees / soja / koriander

Creme van ganzenlever en kweepeergelei met porto

Zachte flan met krab / wakame zeewier / sesam

Please reload

 

Waterzooï van tong en garnalen met kleine groenten

25€

Gevulde Sint-Jacobsschelpen en garnalen / witloof met tijm

25€

Kalfscannelloni met ganzenlever / snijbiet / nootmuskaat / zoete wijnjus

24€

Terrine van haas / geroosterd aardappelkoekje met calvados / selder in salade

23€

Klassiek huisgemaakte schijf eendenlever / brioche met peer en gemberchutney

24€

Please reload

Gegrilde kreeft met kruidenboter gevuld met basmati rijst / yuzu saus

32€

Mechelse koekoeksmedaillon gevuld met zwarte truffel / groene kool / aardappelpuree gemalen met gerookt spek

28€

Hertenstoofpot met veenbessen / aardappel gevuld met boschampignons / witlof

26€

Wilde tarbot in sneetjes truffel / salade van “cornes de gatte” aardappels en pompoen met hazelnoot

30€

Haasfilet / aardpeer / gebakken polenta met parmezaanse kaas / gerookt sap van pepers

28€

Please reload

Buche mandarine / chocolat blanc / litchi / thé vert

8€

Lingot de chocolat noir / praliné de macadamia / poire confite

8€

Mousse caramel au beurre salé / pomme rôtie / crumble / vanille

8€

Assortiment de fromages / pain aux fruits secs

12 €

Please reload

 

Restaurant Aux Petits Oignons

Chaussée de tirlemont,260

1370 Jodoigne

010/760078

©Stéphane Lefebvre. All Rights reserved. Design by aline deheyn