Kerst en  Oudejaarsavond menu

Kalfscannelloni / gerookte ganzenlever / kweepeer en vanille

***

Nage met Sint-Jakobsschelpen en riesling / pasta gevuld met gamba’s

***

Ijskoud tussengerecht met clementine en verbena

***

Hindenfilet / koekje van bospaddenstoelen / uien en spek /  jus van peper uit Tansmanië

***

Stronk met gezouten karamel / peer / Macadamia noot / chocolade

60 €

Enkele koude aperitiefhapjes

 

Wij bieden u ook een selectie van koude voorgerechten voor aan (12€/5 hapjes)

Sla van Fregola  met kreeft en limoen

Bloemkoolmousse en gerookte paling

Ijskoude aardappelsoep met Iberico ham 

Tian van aubergine, feta en munt

Kabeljauw rillette, olijf en couscous

 

A la carte voorgerechten

Echte kreeftenbisque / Korstjes / slagroom

16

Gebakken ganzenlever met appel en calvados / wentelteefjes / jus met calvados

24

Kalfscannelloni / gerookte eendenlever / kweepeer en vanille

24

Nage van Sint-Jakobsschelpen met riesling / pasta gevuld met garnalen

26

½ gepelde kreeft in een sla van mango en selderij / combava

28

Geroosterde gamba’s met gember / Chinese noedels / ananas en curry

28

A la carte gerechten

Tarbot bedekt met wintertruffel / gratin van coquillette pasta met uien en pecorino

32

Duo van kalfszwezerik en kreeft met limoen / gerookte aardappel

32

Mechelse koekoek gevuld met rivierkreeft / groentestoofpot / fondant aardappel

28

Haasfilet met groene peper / pompoen / kastanje / knapperige aardappel

30

Cassolette van zeebrasem en garnalen met vanille / koolcompote / verse pasta met citroen

28

Hindefilet / koekje van boschampignons / uien en spek / jus van peper uit Tasmanië

30

Dessert

Palet met kaas / brood met gedroogd vruchten / marmelade en Luikse siroop

14

Stronk met gezouten karamel / peer / Macadamia noot / chocolade

10

Schelp van witte chocolade / ananas / citroengras / kokosnoot

10

Brownie met chocolade en hazelnoot en pistache

10

 

.U kan Uw bestelling telefonisch doen op 010/76.00.78 of via het online formulier

.Uiterste besteldatum:

​    . voor Kerst, tot 19 december, voor 12u00

    . voor Nieuwjaar, tot 26 december, voor 12u00

.De bestelling kan U afhalen: op 24/12 van 10u00 tot 16u00 en op 31 /12 van 10u00 tot 16u00 

Alle gerechten zijn gemakkelijk op te warmen in een eenvoudige oven. 

. Alle verpakkingen zijn voorzien van duidelijke toelichtingen.

. Een overzichtelijke bereidingsfiche is inbegrepen. 

Restaurant Aux Petits Oignons

Chaussée de tirlemont,260

1370 Jodoigne

010/760078

©Stéphane Lefebvre. All Rights reserved.

Design by aline deheyn